trefwoord:
alttekst nog niet aanwezig

Retinol Skin Brightener 0,5%

50 ml

Een op retinol gebaseerde oplossing, klinisch bewezen om de verschijning van een ongelijkmatige teint snel te verbeteren, voor een helderdere en gladdere teint.

Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, zodat wij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.
Artnr:  3620
Merk:  ZO Skin Health
Productlijn:  2. Corrigeren
Type:  2. Pigment
prijs:  € 129,95
Retinol Skin Brightener, ontworpen met de geherformuleerde ZO® Verhelderingstechnologie, is een product dat het natuurlijke pigment van de huid reguleert. Een mengsel van werkzaam retinol (0,25%, 0,5% en 1,0%), melanineremmers, vitamine C en antioxidanten wordt afgegeven om de huidtoon snel te verhelderen en te egaliseren.

Bovendien minimaliseert deze intensieve meervoudig werkzame formule roodheid veroorzaakt door externe factoren en helpt deze een egale en herstelde huidtoon te stabiliseren.

Retinol Skin Brightener is verkrijgbaar in drie sterktes om een verscheidenheid aan huidgevoeligheden en verhelderende doelen te ondersteunen: 1% retinol (krachtig), 0,5% retinol (gemiddeld) en 0,25% retinol (mild). Het is geschikt voor alle huidtypes, van droog tot vet. Het product kan worden gebruikt op het gelaat en lichaam in zowel de ochtend als de avond.

De kracht van Retinol Skin Brightener kan de eerste paar weken roodheid, droogheid en schilfering veroorzaken. Deze verwachte reacties zijn een teken dat het product zijn werkt doet en bij consequent gebruik zullen de verwachte reacties afnemen.

Aanbevolen gebruik:
Gebruik 1-2 pompjes gelijkmatig over het gezicht en andere gebieden, op aanwijzing van de behandelaar. Begin voorzichtig en breidt het gebruik geleidelijk uit. Twee keer per week aanbrengen en de frequentie eerst opvoeren tot eens in de twee dagen en daarna iedere dag bij voldoende huidtolerantie. Droogheid, irritatie en vervelling zijn verschijnselen die over het algemeen 3-7 dagen na de eerste keer aanbrengen kunnen optreden. Deze droogheid en irritatie nemen af naarmate zich nieuwe, verse huid ontwikkelt. Als de irritatie of het brandend gevoel aanhoudt, gebruik van het product tijdelijk stoppen. Zodra de irritatie voorbij is, het gebruik geleidelijk hervatten om de tolerantie van de huid op te bouwen.

Voordelen:
- Bevordert exfoliatie om een ??ongelijkmatige teint te elimineren en de gladheid van de huid te verbeteren
- Ondersteunt de veerkracht van de huid tegen toekomstige agressors van verkleuring
- Speciaal ingekapseld voor een gerichte, gecontroleerde afgifte van retinol voor maximale verheldering
- Bevat kalmerende + verzachtende eigenschappen voor een verbeterde productervaring

INCI-lijst:
Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Steareth-20, Pentylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Acrylamide/Ammonium Acrylate Copolymer, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Propylheptyl Caprylate, Bakuchiol, Acetyl Glucosamine, Cetearyl Glucoside, Polysorbate 20, Retinol, Lecithin, Polyisobutene, Alcohol, Glutathione, Carbomer, Caprylyl Glycol, Bisabolol, 1,2-Hexanediol, Silica, Polysorbate 80, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Sorbitan Isostearate, BHT, Gluconolactone, Tocopheryl Acetate, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Ascorbyl Palmitate, Soy Isoflavones, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Citral, Coumarin.