trefwoord:
alttekst nog niet aanwezig

Acne Control

60 ml

Uiterst krachtige behandeling van acne voor een gemiddelde / in ernstige mate acnegevoelige huid.

Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, zodat wij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.
Artnr:  3610
Merk:  ZO Skin Health
Productlijn:  2. Corrigeren
Type:  3. Acne/extreme talgproductie
prijs:  € 42,50
Deze sterke formule tegen acne helpt talg op het huidoppervlak te reguleren, bacteriën op de huid te neutraliseren en toekomstige uitbraken te voorkomen. Een toename van de celuitwisseling bevordert de exfoliatie, vermindert de verspreiding van bacteriën en reinigt verstopte poriën.

Aanbevolen gebruik:
Voor het aanbrengen van Acne Control de huid goed reinigen. Twee maal per dag, of op aanwijzing van de behandelaar, een dunne laag aanbrengen op de betroffen gebieden. Inmasseren totdat het product geheel is opgenomen. Omdat overmatige opdroging van de huid op kan treden, raden wij aan het product in het begin eens per dag aan te brengen en dit later, indien gewenst of op aanwijzing van de huidtherapeut, uit te breiden naar twee keer per dag. In het geval van een vervelend droge huid of vervelling, terug gaan naar het om de dag aanbrengen. Zonnebrandcreme aanbrengen als u na gebruik van dit product naar buiten gaat. In geval van irritatie of gevoeligheid, het gebruik stoppen en de behandelaar raadplegen.

Let OP: Dit product bevat alphahydroxy zuren, deze zuren kunnen er voor zorgen dat de huid gevoeliger wordt voor de zon. Gebruik altijd de Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 en blijf het product met regelmaat smeren (elke 2 uur) voor een goede zonbescherming.

Let op! product kan blekend werken op kleding en kussenslopen.

Voordelen:
- Voorkomt en behandelt wondjes door acne
- Normaliseert talg op het huidoppervlak, neutraliseert bacteriën
- Hydrateert en voorkomt ontstoken, geïrriteerde huid

INCI-lijst:
Aqua/Water/Eau, Bezoyl Peroxide (10%), Aspalathus Linearis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Dimethicone, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, PEG-40 Stearate, PEG-8 Laurate, Phenoxyethanol, Pinus Strobus Bark Extract, Polyglyceryl-6 Isostearate, Propanediol, Propylene Glycol, Silica, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sorbitan Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Xanthan Gum.